tilia-14.jpg

BRANDING (IN A DAY)

Tilia

Linde ontwerpt en maakt de mooiste draagdoeken en ringslings; duurzaam geproduceerd, stijlvol en easy peasy in gebruik. Na jaren is Tilia ontplooid tot een volwaardig merk met een uitgebreid aanbod in dragers, accessoires en andere baby-essentials.

Voor het logo kozen we voor een illustratie, die liefde en zachtheid uitstraalt. Tilia staat bekend om haar draagdoeken, maar omdat het assortiment steeds verder groeit, besloten we de draagdoek niet te gedetailleerd in beeld te brengen.

layouts posts.jpg
tilia-17.jpg
tilia-123.jpg
cards.jpg
tilia-122.jpg
Doos mockup.jpg
stickers mockup.jpg
telefoon.jpg
label.jpg

Words from the client

"Ik benaderde Chris om een meer duidelijke en eigen branding op te maken voor TILIA Babywearing. Haar stijl sprak me onmiddellijk aan! Tijdens het kennismakingsgesprek had ik meteen het gevoel dat ze me volledig begreep en besloot ik om voor een branding in a day te gaan.

 

Chris heeft duidelijk oog voor stijl en gaat ook echt aan de slag met je feedback. Het leuke aan de branding in a day is dat je op het eind van de dag ontzettend veel aangereikt krijgt om je branding helemaal te optimaliseren. Chris is daarnaast ook heel vrolijk en gezellig om mee samen te werken dus kan het alleen maar aanraden!"

Linde Stifter