stijlbeeld.jpg

BRANDING (IN A DAY)

Studio Elbers

Als interieur ontwerpstudio richt Studio Elbers zich op het midden-hoog segment. De woorden luxe, elegant, stijlvol en chique vangen het best haar stijl en werk. De nieuwe branding straalt meer professionaliteit uit en past helemaal bij Joyce, het gezicht achter Studio Elbers.

layouts.jpg
joyce elbers-37.jpg
tape.jpg
joyce elbers-80.jpg
3-luik presentatie voorbeeld.jpg
joyce elbers-91.jpg
web layout voorbeeld.jpg
wallpaper.jpg
magazine.jpg
paper mockup.jpg
visitekaartje.jpg

Words from the client

" Al geruime tijd was ik opzoek naar iemand die mijn stijl en visie kon vertalen naar een passende branding. Na meerdere malen met ontwerp bureaus te hebben gewerkt welke mijn visie niet op de juiste manier konden vertalen en visueel maken zakte het vertrouwen flink weg.

 

Tot ik bij een bekende de nieuwe branding voor haar bedrijf zag welke door Chris was ontworpen. Kort hierna heb ik contact gezocht en verliep het traject soepel en geheel naar wens. Ik ben erg kritisch en door de tegenvallers van de eerdere ontwerp bureaus waar ik mee heb gewerkt was ik erg sceptisch, dit wist Chris ook. 
 

Maar… WOW wat ben ik ontzettend blij dat we doorgepakt hebben. Het is nog veel mooier geworden dan ik had gehoopt. Door de gesprekken voorafgaand aan de Branding in a day schetste Chris een duidelijk beeld over mij en mijn onderneming om de juiste vertaalslag te kunnen maken.
 

De dag zelf verliep vlot en gestructureerd. In grote lijnen had ik helder wat ik wilde en mooi vond. Aanpassingen werden snel gedaan en Chris begreep meteen wat ik bedoelde. Doordat bijna alles binnen 1 dag verloopt ben je gefocust en zit je in het creatieve proces wat heel fijn is. In plaats van wekenlang op en neer e-mailen met aanpassingen. 

Chris is een creatief en inlevend persoon om mee samen te werken. Naast de Branding in a Day ga ik haar zeker nog voor meer hulp wat betreft vormgeving vragen."

Joyce Elbers