IMG_0410-WEB.jpg

Foto: Authenticwildstories

BRANDING + WEB DESIGN

Spot

Take a break, relax and take a moment for yourself

 

SPOT, een pand waar 3 enthousiaste onderneemsters zich samen onder een dak hebben gevestigd. Een nagelbar, schoonheidssalon en huidtherapie in één.

SPOT-52.png
visitekaartjes.png
IMG_0466-WEB.jpg

Foto: Authenticwildstories

cadeaubonnen.png
icoontjes-25.png
mockup website.jpg

Ontworpen door ons, geproduceerd door: Pucoo

intake.jpg
feed.png
templates overzicht.png
IMG_0418-WEB.jpg

Foto: Authenticwildstories

Words from the clients

Op Instagram waren wij aan het zoeken naar iemand die ons logo kon ontwerpen. De prachtige, luxe en rustige uitstraling van Chris sprong eruit. We waren het al snel erover eens dat Chris ons ontwerp mocht gaan maken.

 

Na onze kennismaking waren wij meteen overtuigd. Chris is duidelijk en snel in haar communicatie. Wij hadden alle vertrouwen dat het een mooi ontwerp zou worden. Chris heeft onze volledige branding ontworpen. Plus een prachtige website. Wij wilden eigenlijk alleen maar een logo maar wij zijn erg blij dat wij meteen alles hebben laten doen. Hierdoor heeft SPOT een professionele uitstraling gekregen die in alles is doorgevoerd.

   

Chris is snel en duidelijk in haar communicatie. Ze geeft goede adviezen. Wij hadden het gevoel dat wij al onze meningen konden delen met Chris. Niets is te gek. Chris denkt net zolang mee zodat het ontwerp naar iedereens smaak is. Wij zijn met drie verschillende ondernemers, drie verschillende meningen. Chris heeft ons goed geholpen hiermee. Wij krijgen dagelijks complimenten op onze branding. 

   

Wij vinden het prachtig hoe Chris onze hele style door de branding heeft doorgevoerd en fijn dat wij haar altijd een berichtje kunnen sturen!

Heleen, Stefanie en Bauwien