she stands-94.jpg

BRANDING (IN A DAY)

She stands

Voor She Stands, een prachtige shop met onder andere sieraden en kaarsen, mochten we aan de slag met een complete re-branding. We kozen voor een combinatie tussen een minimalistische, moderne en vrouwelijke uitstraling.

post voorbeelden.jpg
she stands-96.jpg
she stands-95.jpg
kaartjes mockup.jpg
she stands-98.jpg
doos voorbeeldmockup.jpg
cards.jpg
she stands-97.jpg
2 stickers.jpg
landingpage voorbeeld-101.jpg

Words from the client

" Ik volgde al een tijdje verschillende design studio's op Instagram, maar Chris Designstudio bleef er uitspringen. Ik werd al snel fan van hun minimalistische, maar toch originele designs en Chris stond bovenaan mijn lijstje voor een rebranding van She Stands.

 

Toen ik het branding in a day concept voorbij komen, was ik helemaal om. Doordat ik naast mijn bedrijf ook nog een baan heb, sprak dit concept me heel erg aan. Het scheelt namelijk veel tijd en het leek me fijn om een volle dag aan de branding te wijden.

 

Het kennismakingsgesprek gaf me gelijk een goed gevoel en ik merkte aan alles dat je goed wist waar Chris het over had. Tijdens de dag zelf vond ik het fijn dat je in real life gelijk dingen aanpaste, zodat ik gelijk kon zien hoe dat eruit zag (en superleuk om te zien hoe je te werk gaat in Illustrator). Ik vond dat er goed werd geluisterd naar mijn feedback, maar ook ik kreeg duidelijk uitleg waarom Chris ergens voor had gekozen. Soms ging het voor mn gevoel best snel (ik kan enorm twijfelen en was bang dat ik het achteraf toch anders wilde), maar Chris gaf me de geruststelling dat het echt allemaal klopte en dat je zeker wist dat ik er achteraf ook blij mee zou zijn. En dat is zeker het geval!! Ik ben super blij met mijn nieuwe branding!


Ik zou Chris Designstudio zeker aan anderen aanbevelen, aangezien Chris een fijn persoon is om mee te werken. Ze is professioneel, echt een expert in haar werk en reageert snel op berichtjes. Plus ze maakt gewoon prachtige dingen!

Lonneke Kisman