l'envie bakery-28.jpg

BRANDING (IN A DAY)

L'envie bakery

Voor de lekkerste baksels moet je bij L'envie zijn. Sabrina besloot om haar dromen na te jagen en van haar passie haar werk te maken. Sabrina besloot het in een keer goed aan te pakken en samen met haar gingen we aan de slag voor een complete huisstijl.

tissue paper sticker.jpg
l'envie bakery-17.jpg
l'envie bakery-30.jpg
telefoons.jpg
layouts posts.jpg
bestseller mockup.jpg
patroon 1.jpg
pricelist mockup.jpg
doos mockup.jpg
patroon 2.jpg
3 stickers.jpg

Words from the client

" Al ver vóór ik de beslissing maakte om volledig te stoppen met mijn baan en met mijn eigen bedrijf een doorstart zou gaan maken, volgde ik Chris Designstudio al op Instagram. Ik wist zeker dat áls de dag dat ik een nieuwe branding nodig zou hebben daar was, zij degene zou zijn die dit voor mij mocht realiseren. Haar stijl, werkwijze en de persoonlijke touch spraken mij toen al aan. Toen ik uiteindelijk de keuze maakte om een doorstart te maken met mijn bedrijf, benaderde ik Chris vrijwel direct. Na een fijn kennismakingsgesprek waarin alle mogelijkheden goed werden uitgelegd, koos ik voor Branding in a day. De combinatie van het intensieve samenwerken en een kort helder programma gaven voor mij de doorslag. Binnen één dag staat er immers een gehele nieuwe branding waarmee je direct aan de slag kunt!Zowel de brainstorm voorafgaand aan de Branding in a day als de dag zelf, heb ik als enorm fijn ervaren. Chris neemt je rustig mee in iedere stap van het proces, luistert naar je wensen, geeft je goede tips en denkt mee. Daarnaast is ze geduldig en super toegankelijk. Heel fijn voor als je toch nog wat vragen hebt. Tijdens deze dag heb je een korte lijn met elkaar en schakel je snel. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. 


Chris, nogmaals héél erg bedankt voor deze ervaring en samenwerking. Jij hebt mijn brand naar een hoger niveau getild met jouw skills. Het eindresultaat is waar ik op hoopte én nog veel meer!

Sabrina Boogaards