logo met achtergond-54.png

BRANDING

Jolene

Jolene laat door haar duurzame maar luxueuze ontwerpen zien dat duurzaam niet saai hoeft te zijn. Jolene heeft de ogen van de modewereld geopend door vrouwelijke, sexy en elegante ontwerpen te tonen en op een duurzame manier te produceren, binnen Nederland.

Jolene-23.png
tape mockup.jpg
IMG_4300_jpg.JPG
Jolene-29.png
IMG_4355_jpg.JPG
tape box mockup.jpg
Jolene-14.png
IMG_4284_jpg.JPG

Words from the client

Ik koos voor een samenwerking met Chris Designstudio omdat ze heel open en benaderbaar overkwam. Ook gaf het mij vertrouwen dat andere ondernemers uit de buurt hun branding door Chris hadden laten ontwerpen.


Chris heeft voor mij de branding van mijn nieuwe kledingmerk ontworpen. Het idee stond nog in de kinderschoenen, dus we zijn samen gestart bij de basis en hebben zo een hele huisstijl bedacht voor het merk. Ik ben onwijs blij met hoe de samenwerking is verlopen, heel soepel en gemakkelijk. De branding is precies zoals we samen hadden besproken in het videogesprek en Chris voelde al heel snel aan welke kant ik op wilde. Eigenlijk hadden we maar weinig woorden/tijd nodig om het idee uit te werken. 


Wat ik prettig vond aan de samenwerking was de vlotte communicatie o.a. via whatsapp. Door de informele manier van communiceren kon ik die persoonlijke touch ook makkelijker naar Chris overbrengen.


Ik zou Chris Designstudio zeker aanbevelen aan anderen! Ze staat enorm open voor alle ideeën, denkt goed mee en steekt er net meer tijd in dan anderen zouden doen. Je geeft net dat beetje extra en je krijgt echt veel waar voor je geld. Ik ben er onwijs blij mee en zou ze zeker nog eens vragen!!

Joanne Boer