healthhub logo met achtergrond 2.jpg

BRANDING (IN A DAY) + WEBSITE ONTWERP

Healthhub

Experience what fresh drinking feels like! Voor gezonde én lekkere sapjes moet je bij Healthhub zijn.

 

Voor dit toffe merk mochten we de complete huisstijl en website in een nieuw jasje steken met kernwoorden als modern, vintage en minimal.

layouts vierkant.jpg
mailer box hangover sticker.jpg
embossed cards.png
Crumpled Paper Poster Mockup.jpg
mailer box klein sticker.jpg
table stand.jpg
healthhub logo met achtergrond.jpg
website.jpg
ipad mockup website.png

Words from the client

"Ik kwam het werk van Chris via Instagram tegen en haar gevoel voor stijl sprak me gelijk aan, ze heeft een goed oog voor detail. Na de eerste kennismaking was ik helemaal overtuigd en had ik enorm veel zin om met Chris aan de slag te gaan.

 

Ik heb voor Branding in a Day gekozen omdat ik mijn brand een boost wou geven om het verder te professionaliseren en dan is het heel fijn als je daar gezamenlijk een dag aan kan werken en er volledig focus is. Je kan dan snel schakelen en knopen doorhakken, het is enorm effectief. Ik kijk ook terug op een zeer geslaagde dag, Chris is heel kundig en enthousiast en haar werk is prachtig, we waren er snel uit en ben enorm blij met het resultaat.

 

Mocht je in een fase zitten dat je je bedrijf een brandlift wil geven of gelijk goed wil starten dan zou ik zeker aanraden om te werken met Chris, zij helpt je bedrijf qua branding naar de next level!"

Tugba Metin