top of page
deugniet-en-co-branding.jpg

Deugniet en co

COMPLETE BRANDING

Als je op zoek bent naar écht mooie items voor de baby en kinder kamer moet je bij Deugniet en Co zijn! Voor dit prachtige merk mochten we aan de slag met een complete rebranding die de klant uiteindelijk zelf heeft doorgevoerd in haar online webshop.

deugniet-en-co-sublogo-met-foto.jpg
deugnietenco_Tekengebied 1 kopie 42.png
iphone-mockup-deugniet-en-co.jpg
deugnietenco_Tekengebied 1 kopie 24.png

Behind the design

In de zoektocht naar een passend logo bekeken we de best-selling producten van de webshop. De populaire ooievaars waren hét verkochte product en een bekend item uit de shop. We ontworpen een illustratie aan de hand van dit prachtige item en bouwde hier een complete branding omheen.

We kozen voor neutrale tinten en een opvallen accent-kleur om balans te creëren tussen een rustige huisstijl en opvallende fotografie.

Benieuwd naar before vs after?

deugniet-en-co-logo-oud.jpg
deugnietenco_Tekengebied 1 kopie 29.png
deugnietenco_Tekengebied 1 kopie 47.png
deugnietenco_Tekengebied 1 kopie 42.png
deugnietenco_Tekengebied 1 kopie 37.png
deugniet-en-co-kaarten_edited.jpg
deugniet-en-co-embossed-sticker.jpg
deugniet-en-co-sublogo-met-foto.jpg
gift box mockup.png

Words from the client

NIENKE VAN DONGEN

"Met het groeien van Deugniet en Co kon een upgrade van onze shop niet uitblijven. Naast dat wij een team ingeschakeld hadden om de gebruiksvriendelijkheid van de site te verbeteren zochten wij ook een bedrijf welke met ons kon meedenken aan o.a. een nieuw logo. Een logo wat meer zou aansluiten bij Deugniet en Co. Maar niet alleen dat, de kleuren en het lettertype waren ook ontzettend belangrijk om een mooi geheel te creëren. Wij zijn ontzettend tevreden met wat Chris voor ons heeft betekend.  Chris is geduldig, denkt mee en reageert snel”

bottom of page