(MINI) BRANDING IN A DAY

(mini) Branding in a day

De (mini) branding in a day is perfect voor ondernemers die direct aan de slag willen en snel knopen door willen hakken. Geen lange wachttijd, maar snel, samen aan de slag.

 

Wat als je binnen 1 dag de branding van jouw dromen hebt inclusief alle tools om er verder mee aan de slag te gaan? Vanaf nu kan dat!

20210716_ChrisDesignStudio-23.JPG

NU VOOR

  1395,-

(€300,- korting op het complete

branding pakket)

BRANDING IN A DAY

Een kort en intensief programma

Het traditionele mini/complete branding traject beslaat normaal zo’n 4-6 weken en bevat stappen zoals vooronderzoek, logo exploraties, concept presentaties, feedbackrondes enz.

 

De “branding in a day” is een kort, intensief proces waarbij je 1 complete dag onze volledige aandacht krijgt. Één dag waarin we samen werken aan de branding van jouw dromen. Je ontvangt aan het einde van die dag precies hetzelfde als aan het einde van het traditionele traject.

Door goede voorbereidingen (gesprek + moodboard 1 week vantevoren) én een complete dag in te plannen verliezen we geen tijd die normaal wel verloren gaat aan bijvoorbeeld het wachten op elkaars reactie!

Ik hoor je denken, Rome is toch ook niet in 1 dag gebouwd...

Yes you're right! Maar gedurende de afgelopen jaren hebben we al met vele ondernemers samen mogen werken. En die samenwerkingen? Daar kijken we met trots op terug, maar niet iedere samenwerking verliep even vlot. Ondernemers die het onwijs lastig vonden om knopen door te hakken en die hun keuzes dan uiteindelijk baseerden op de vaak vele persoonlijke meningen van anderen, terwijl het niet om hun eigen mening draait, maar om wat past bij jou en je bedrijf.

Tijdens het normale traject gaat er dan ook stiekem veel tijd verloren in de feedbackrondes. Soms heb je niet direct tijd om nieuwe ontwerpen te bekijken en het komt ook wel eens voor dat we niet direct de nieuwe aanpassingen kunnen doorvoeren. Door 1 dag volledig in het teken te zetten van jouw branding tackelen we dit én kunnen we intensief samenwerken aan jouw branding.

High value, lower price. De mini of complete branding, maar dan in 1 dag en voor een gereduceerde prijs!

20210716_ChrisDesignStudio-73.JPG
embossed LW.jpg

Inhoud  
mini branding in a day

Wij helpen jou met het vertalen van jouw verhaal en passie naar een passend en professioneel logo. Dit pakket bevat de basis voor je huisstijl en helpt je verder op weg met het neerzetten van jouw bedrijf/merk. Dit pakket is geschikt voor ondernemers die zelf de creativiteit en tijd hebben om de complete huisstijl zelf verder uit te werken, maar wel hulp willen bij de basis, het logo.

Investering

995,-

Duur project

¾ dag (+ de brainstormsessie één week van tevoren)

she stands-98.jpg

Inhoud  
branding in a day

MEEST GEKOZEN!

Je bent klaar om te groeien en in je bedrijf te investeren. Dit pakket bevat alles om herkenbaarheid, eigenheid en professionaliteit uit te stralen. Samen met jou vertalen we jouw verhaal en passie naar een passende en complete branding. Aan het eind van dit traject heb je een compleet nieuwe huisstijl die helemaal past bij jou, die opvalt én jouw ideale klant aantrekt. Inclusief alle tools om er zelf mee aan de slag te gaan.

Investering

1395,-

Duur project

1 dag (+ de brainstormsessie één week van tevoren)

Deze ondernemers gingen je voor

Marlous-steevens-de-vries_bohjerte_interiors

MARLOUS STEEVENS DE VRIES - BOHJERTE

"Op het moment dat ik besloot echt aan nieuwe branding toe te zijn, kwam ik via instagram Chris Design Studio tegen. Haar simplistische en subtiele designs spraken me zo aan dat ik al snel een aantal inspiratiebeelden had bewaard. Niet enkele weken (of langer) bezig zijn om tot mijn perfecte nieuwe branding te komen, maar knopen doorhakken. Ook na onze fijne intake kreeg ik er alle vertrouwen in dat dit zou lukken. 

 

Het prettige aan de Branding in a Day is dat zowel Chris als ik een hele dag inplande om hieraan te werken en dus direct contact hadden, wanneer de volgende stap in het proces gemaakt kon worden. Het proces dat overigens ook zo sterk in elkaar zit dat je bij elke videocall echt jouw branding ziet ontstaan, tot het tot in de puntjes is afgerond. Meekijken hoe zij te werk gaat en direct effect zien van jouw reviews is onwijs leuk, een echte expert aan het werk die van jouw branding echt iets unieks maakt. Chris heeft onwijs veel kunde, maar ook zeker geduld en luistert goed naar alle wensen, daarnaast heeft ze mij ook geholpen om goed door te kunnen pakken.

 

Ik raad iedereen aan eens te informeren bij Chris Design Studio. Ik ben onwijs blij met het resultaat van mijn branding en dat in 1 dag.

Met zo ontzettend veel bestanden en de inspiratiebeelden kan ik meteen aan de slag.

 

Dank voor deze leuke dag Chris, het voelt als een cadeau!

1

Geen lange wachttijd, samen knopen doorhakken en direct aan de slag met jouw branding!

2

We werken niet "voor" jou, maar echt samen aan jouw nieuwe branding! 

3

Efficiënte tijdsindeling.

We verliezen geen tijd tijdens de feedback rondes

4

Bij de branding in a day maar liefst € 300,- korting op het complete branding pakket

De voordelen van dit traject

grafisch ontwerp bureau - logo ontwerp - logo ontwerper - branding - huisstijl - huisttijlen - veghel - webiste bouwen - website bouwer - web designer

De branding in a day wat voor jou?

Ben je benieuwd of de branding in a day wat voor jou is? Of ben je enthousiast geworden om samen te werken? Leuk! Laten we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!