Branding in a day

BRANDING IN A DAY

Als startende ondernemer heb je niet altijd een mega groot budget tot je beschikking of misschien heb je niet de tijd om te wachten tot we weer een plek beschikbaar hebben in de agenda voor een complete branding.

 

Wat als je binnen 1 dag de branding van jouw dromen hebt inclusief alle tools om er verder mee aan de slag te gaan? Vanaf nu kan dat!

20210716_ChrisDesignStudio-23.JPG

ACTIEPRIJS 2021

NU VOOR MAAR

995,-

(€300,- korting op het complete

branding pakket)

Een kort en intensief programma

Het complete branding pakket beslaat normaal zo’n 4-6 weken en bevat stappen zoals vooronderzoek, logo exploraties, concept presentaties, feedbackrondes enz.

 

De “branding in a day” is een kort, intensief proces waarbij je 1 complete dag mijn volledige aandacht krijgt. Één dag waarin we samen werken aan de branding van jouw dromen. Je ontvangt aan het einde van die dag precies hetzelfde als aan het einde van het complete branding traject.

Door goede voorbereidingen (gesprek + moodboard 1 week vantevoren) én een complete dag in te plannen verliezen we geen tijd die normaal wel verloren gaat aan bijvoorbeeld het wachten op elkaars reactie!

Ik hoor je denken, Rome is toch ook niet in 1 dag gebouwd...

Yes you're right! Maar gedurende een samenwerking gaat er stiekem veel tijd verloren in de feedbackrondes. Soms heb je niet direct tijd om nieuwe ontwerpen te bekijken en het komt ook wel eens voor dat ik niet direct de nieuwe aanpassingen kan doorvoeren. Door 1 dag volledig in het teken te zetten van jouw branding tackelen we dit én kunnen we intensief samenwerken aan jouw branding.

High value, lower price. Een complete branding, maar dan in 1 dag en voor een gereduceerde prijs!

20210716_ChrisDesignStudio-73.JPG

SAMEN WERKEN AAN DE BRANDING VAN JE DROMEN?

Deze ondernemers gingen je voor

Renès-94.png

JOLIEN EN ELINE HARTHOGS - RENÈS

"We contacteerden Chris om dat haar stijl ons enorm aanspreekt en de uitstraling heeft die wij ook ambiëren. Het eerste kennismakingsgesprek was zeer aangenaam waardoor we niet langer twijfelden. We volgden haar al een tijdje op Instagram en Branding in a day sprak ons ten zeerste aan. Gezien we met onze opstartende zaak snel van start willen gaan paste dit concept goed in onze planning. 

 

Tijdens DE dag verliep alle communicatie via zoom en whatsapp waardoor we snel feedback konden geven. Chris heeft veel geduld en is getalenteerd in wat ze doet. Zeker een aanrader!"

1

Geen lange wachttijd

2

Je kunt na 1 dag direct aan de slag met jouw branding

3

Efficiënte tijdsindeling.

We verliezen geen tijd tijdens de feedback rondes

4

Maar liefst € 300,- korting op het complete branding

pakket

De voordelen van dit traject

grafisch ontwerp bureau - logo ontwerp - logo ontwerper - branding - huisstijl - huisttijlen - veghel - webiste bouwen - website bouwer - web designer

De branding in a day wat voor jou?

Ben je benieuwd of de branding in a day wat voor jou is? Of ben je enthousiast geworden om samen te werken? Leuk! Laten we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!