mockup Azur doosje.jpg

PACKAGING DESIGN

Azur

Say hallo to the most beautiful handmade soap and cosmetic products!

 

Azur wil je niet alleen mooie, verantwoorde en luxe cosmeticaproducten bieden maar ook bijdragen aan behoud en duurzaam beheer van de aarde. Daarom zijn de cosmeticaproducten van Azur altijd 100% natuurlijk, plantaardig en duurzaam verpakt.

IMG_8343.jpg
IMG_8337.jpg
IMG_8314.jpg
IMG_8316.jpg
IMG_8338.jpg
IMG_8315.jpg
IMG_8331.jpg

Fotografie door ByDenize

Words from the client

"Ik was opzoek naar een grafisch ontwerper voor nieuwe verpakkingen. Ik benaderde Chris omdat ik haar stijl goed bij Azur vond passen. Ik had gesprekken met meerdere grafisch ontwerpers maar wist eigenlijk direct al dat ik voor Chris ging. Haar werkwijze sprak me, naast haar stijl natuurlijk, ook heel erg aan. Snel reageren, samen dingen bekijken en aanpassen.

 

Chris ging voor mij aan de slag met het ontwerpen van nieuwe verpakkingsdoosjes voor onze cosmetica producten. Het resultaat mag er echt zijn! Super blij mee en precies wat ik zocht. Ze reageert snel, is van de details maakt prachtige dingen waarin ze ook haar eigen ideeën stopt. Ze denkt echt actief mee! Dit maakt de samenwerking ook heel fijn! Ook halen de onbeperkt aantal aanpassingsrondes de ‘druk’ eraf.

Ik kom 100% bij je terug! Op hopelijk nog vele mooie projecten!"

Eline Boskma