top of page

Minimalistisch, tijdloos en krachtig ontwerp, dat is onze expertise. Jou als klant écht leren kennen is voor ons belangrijk. Om daarna samen te werken aan een ontwerp dat jouw verhaal weerspiegelt en jouw bedrijf succesvol maakt. Geen doorsnee ontwerp en voor iedere klant uniek. Want wij geloven in de kracht van branding en de impact die het kan hebben op jouw ideale klant.

SCROLL DOWN TO MEET THE TEAM

CREATIEF, EERLIJK en
PERSOONLIJK,
that's us!

chris-designstudio-branding-webdesign-website-logo-ontwerper-brandingstudio-grafischontwerp
chrisdesignstudio_chris_designstudio_veghel_brabant_Chris_Vermeulen_branding_grafischontwerp_branddesign
ABOUT CHRIS DESIGNSTUDIO

CREATING beautiful  BRANDS THAT MAKE SENSE. THAT'S OUR passion

chris-designstudio-branding-webdesign-website-logo-ontwerper-brandingstudio-grafischontwerp
01/03
eerlijk EN PERSOONLIJK

Communication is key! En daarom houden wij graag de lijntjes kort. Zo valt alles te bespreken en staan we klaar met ons eerlijke advies. Persoonlijk contact, daar houden we van!

Net dat beetje extra, zo maken wij het verschil.

ENOUGH ABOUT HOW WE ROLL, IT'S TIME TO meet the team

chris-designstudio-branding-webdesign-website-logo-ontwerper-brandingstudio-grafischontwerp-chris-vermeulen-illustraties
chris-designstudio-branding-webdesign-website-logo-ontwerper-brandingstudio-grafischontwerp-chris-vermeulen
BRAND DESIGNER, ILLUSTRATOR & FOUNDER

Chris

Spontaan, perfectionistisch, eerlijk en een tikkeltje eigenwijs. De 4 woorden die mij en mijn werkwijze het beste beschrijven. Het leukste aan mijn werk? Dat het niet als werk voelt. Ik ga elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar kantoor!

Door mijn eigen ervaringen als ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je te onderscheiden van de rest. Daarom werk ik met veel liefde voor andere ondernemers die hetzelfde willen, om ze  zo op weg te helpen richting hun ondernemersdroom.

 

Wat ik daarbij echt belangrijk vind? Aandacht voor de klant én een goede klik. Daarom start ik iedere potentiële samenwerking met een online koffiemomentje.

 

Thee mag trouwens ook, want zelf hou ik helemaal niet van koffie. Degenen die de koffie opdrinken op kantoor die staan hieronder! Sinds vorig jaar hebben we ons team uitgebreid. Wat niet alleen een hoop gezelligheid, maar ook nóg meer mooie dingen oplevert!​

Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan, maar scroll ook zeker even verder om kennis te maken met mijn topteam!

BRAND DESIGNER

Daphne

Ik vorm sinds vorig jaar een team samen met Chris en heb in de afgelopen jaren veel mogen leren over design. Onze visies sluiten perfect op elkaar aan, wat niet alleen resulteert in veel gezellige, maar ook productieve werkdagen. 

Als ik mijn functie in een notendop moet omschrijven dan ondersteun ik Chris bij alle creatieve processen. Dit doe ik met (iets te veel) energie en heel veel plezier. Naast dat ik altijd scheef op mijn bureaustoel zit en alle koffie op kantoor opdrink, ga ik natuurlijk ook heel gecontroleerd en secuur aan het werk voor onze klanten.

 

Ik vind het belangrijk dat ontwerpkeuzes beredeneerd zijn. Het moet er natuurlijk mooi uitzien, maar het belangrijkste is dat het de juiste boodschap communiceert! Het leukste aan mijn werk? De fijne reacties na het presenteren van een nieuw ontwerp aan de klant!

chris-designstudio-branding-webdesign-website-logo-ontwerper-brandingstudio-grafischontwerp
chris-designstudio-branding-webdesign-website-logo-ontwerper-brandingstudio-grafischontwerp
DEVELOPER

Amber

Hi, mijn naam is Amber. Ik ben een rustige, maar ook gepassioneerde creatieveling die weet wat ze wil en er ook voor gaat. Binnen het team van Chris ben ik werkzaam als WordPress webdeveloper. Nadat ik de ontwerpen van Chris of Daphne heb ontvangen, zorg ik ervoor dat alles wordt omgezet in een werkende website. En kun je na de oplevering van je nieuwe website ook nog wel wat hulp gebruiken? I’ve got your back!

 

Je maakt mij blij met een lekkere cappuccino en zo’n beetje alles wat zoet is. Met heel veel zon en wandelen in het bos. En met mooie websites en tevreden klanten natuurlijk ;)

chris-designstudio-branding-webdesign-website-logo-ontwerper-brandingstudio-grafischontwerp
DESIGN INTERN

Emma

In augustus ben ik begonnen als stagiaire bij Chris Designstudio. Ik volg de opleiding mediavormgeving en ben al helemaal op mijn plek hier. De werksfeer is heel ontspannen en elke dag weer maken we veel moois voor de klanten. 

 

Stage lopen bij Chris Designstudio is ontzettend leerzaam en ik kijk dan ook uit naar de komende maanden. Er gaat namelijk veel meer werk in branding, website of drukwerk zitten dan ik vooraf dacht.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag (online) shoppen of ben ik te vinden in de sportschool. Dat moet ook wel want je maakt mij, en de rest van het team, ontzettend blij met sushi!

chris-designstudio-branding-webdesign-website-logo-ontwerper-brandingstudio-grafischontwerp
SOME SWEET WORDS

"Ik had voor het eerst het gevoel dat er iemand mijn stijl begreep. Chris is ook niet van het meepraten maar gaf duidelijk haar eigen mening. Zo kreeg ik het gevoel dat ze achter haar werk stond en over alles had nagedacht. Ze pakt lekker door en reageert snel. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt, dat iemand binnen zo'n proces zo snel door pakt!"

LEONNE BOOMAN - TINYHOTEL

bottom of page