Meet us

Of het nu gaat om een op maat ontworpen website, branding of huisstijl illustraties, ons doel is het creëren van een tijdloos en uniek ontwerp, helemaal passend bij jou, je bedrijf én je klanten. Maar dat doen we niet alleen, meet the team!

rondjes_Tekengebied 1 kopie 9.png
20210716_ChrisDesignStudio-77.JPG

CHRIS

OWNER / DESIGNER

Spontaan, perfectionistisch, gezellig en een tikkeltje eigenwijs. De 4 woorden die mij en mijn werkwijze het beste beschrijven. Het leukste aan mijn werk? Dat het niet als werk voelt. Ik ga elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar kantoor!

 

Wat ik echt belangrijk vind? Aandacht voor de klant en een goede klik. Daarom start ik iedere potentiële samenwerking met een online koffiemomentje.

Thee mag trouwens ook, want ik hou zelf helemaal niet van koffie. Degene die de koffie opdrinkt op kantoor die staat hiernaast! Sinds September versterkt Daphne het team, wat niet alleen een hoop gezelligheid, maar ook nóg meer mooie ontwerpen oplevert.

Weetjes over mij..

- Je kunt mij wakker maken voor sushi met een speciaalbiertje of Bellini

- Ik ben écht geen ochtendmens

- Ik heb een zwak voor mooie verpakkingen

- Ik ben geboren en getogen in het o zo gezellige brabant!

Daphne-Roelofs_designer.JPG

DAPHNE

JUNIOR DESIGNER

Met veel plezier versterk ik tegenwoordig het team! Waarom ik denk dat Chris en ik samen nog sterker zijn? We kennen elkaar langer dan vandaag en hebben samen veel geleerd over en gewerkt aan ontwerpen. 
Het belangrijkste vind ik dat Chris en ik helemaal op een lijn zitten en zo samen tot nog concretere ontwerpen komen die authentiek en passend zijn bij jouw bedrijf.

Ik ben opgeleid tot strategisch merkadviseur. De hele wereld van branding vind ik ge-wel-dig en ik wil daarom ook alle theorie die erachter zit kennen. Ik heb altijd het gevoel dat ik nooit uitgeleerd zal raken!

Ik kijk ernaar uit om samen nog heel veel meer mooie dingen te maken!

Weetjes over mij..

- Ik heb thuis drie lieve katjes: Mojo, Vinny en Joepie


- Ik ben super perfectionistisch, dit werkt vaak in mijn voordeel maar soms ook héél erg tegen.


- Integendeel tot Chris woon ik niet in Brabant, maar net over de grens in Wijchen, Gelderland


- Ik ben een echte structuur junkie en maak oneindige lijstjes van alles

MEET THE TEAM

Wat we écht belangrijk vinden? Dat je aan het einde van onze samenwerking helemaal weg bent van jouw nieuwe look!

 

Maar met alleen een mooi ontwerp ben je er nog niet. 

We duiken samen in jouw visie om een ontwerp te creëren waar niet alleen jij heel blij van wordt, maar die ook jouw doelgroep aanspreekt en jouw bedrijf succesvol maakt. Een ontwerp dat authentiek, tijdloos en passend is. Een branding of website om trots op te zijn!

20210716_ChrisDesignStudio-34.JPG
20210716_ChrisDesignStudio-01.JPG

"YOUR BRAND IS SO MUCH MORE
THAN JUST A LOGO"

20210716_ChrisDesignStudio-26.JPG
20210716_ChrisDesignStudio-05.JPG

1

Bekijk ons portfolio

 

Spreekt onze minimalistische stijl jou aan en past deze bij jouw bedrijf?

2

Lees over onze werkwijze

Spreekt onze klantgerichte werkwijze jou aan? 

3

Bekijk onze pakketten

 

Of je nou opzoek bent naar een complete branding en website of alleen naar een los ontwerp? Je kunt jouw project helemaal naar wens indelen

grafisch ontwerp bureau - logo ontwerp - logo ontwerper - branding - huisstijl - huisttijlen - veghel - webiste bouwen - website bouwer - web designer

Are we a match?

Heb je bovenstaande stappen gevolgd en zijn we een match? Leuk! Laten we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, om jouw ideeën te bespreken!