Ons aanbod

Iedere onderneming is uniek. De een heeft zich net ingeschreven, de ander werkt al jaren aan zijn/haar bedrijf. Je hebt jouw eigen visie, doel en ideale klant. Belangrijke factoren die bepalend zijn voor jouw unieke branding of website.

Wat ik écht belangrijk vind? Dat je aan het einde van onze samenwerking helemaal weg bent van jouw nieuwe look!

 

Maar met alleen een mooi ontwerp ben je er nog niet. 

We duiken samen in jouw visie om een ontwerp te creëren waar niet alleen jij heel blij van wordt, maar die ook jouw doelgroep aanspreekt en jouw bedrijf succesvol maakt. Een ontwerp dat authentiek, tijdloos en passend is. Een branding of website om trots op te zijn!

tr&ds logo - mini branding - grafisch ontwerp bureau - logo ontwerp - logo ontwerper - branding - huisstijl - huisttijlen - veghel - brabant

Mini Branding

Ben jij startende ondernemer en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is dit pakket perfect voor jou!

 

Ik help jou met het vertalen van jouw verhaal en passie naar een passend en professioneel logo. Dit pakket bevat de basis voor je huisstijl en helpt je verder op weg met het neerzetten van jouw bedrijf/merk.

Duur project

2-4 weken

Investering

1550,-

branding bowls and stories.jpg

Complete branding

Ben jij startende ondernemer? Of ben je al up and running maar heb je het gevoel dat je iets mist, of dat je huidige branding niet meer past? Dan is dit pakket perfect voor jou!

 

Je bent klaar om te groeien en in je bedrijf te investeren. Dit pakket bevat alles om herkenbaarheid, eigenheid en professionaliteit uit te stralen. Samen met jou vertalen we jouw verhaal en passie naar een passende en complete branding. Aan het eind van dit traject heb je een compleet nieuwe huisstijl die helemaal past bij jou, die opvalt én jouw ideale klant aantrekt. Inclusief alle tools om er zelf mee aan de slag te gaan.

Interesse in dit pakket? Bekijk dan ook eens de branding in a day

Duur project

4-6 weken

Investering

2150,-

embossed LW.jpg

Mini branding in a day

Na 1 dag al verder kunnen met het neerzetten van jouw bedrijf/merk! Dat kan met de mini branding in a day!

Duur project

1 dag (+ de brainstormsessie één week van tevoren)

Investering

1300,-

De inhoud van dit pakket is exact hetzelfde als de mini branding. Het is de manier van werken die verschilt van elkaar. Benieuwd?

she stands-98.jpg

Branding in a day

MEEST GEKOZEN!

Wat als je binnen 1 dag de branding van jouw dromen hebt inclusief alle tools om er verder mee aan de slag te gaan? Vanaf nu kan dat!

Duur project

2 opeenvolgende halve dagen

(+ de brainstormsessie één week van tevoren)

Investering

1900,-

De inhoud van dit pakket is exact hetzelfde als de complete branding. Het is de manier van werken die verschilt van elkaar. Benieuwd?

website.jpg

Website

Je wilt online zichtbaar zijn, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Er zijn zo veel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit pakket wat voor jou!

 

Van concept tot een op maat ontworpen website. Ik neem je mee van begin tot eind om samen de website te maken van je dromen. Een website die goed zichtbaar is op desktop, tablet en mobiel én die je gemakkelijk zelf kan beheren en updaten.

Duur project

max. 4-5 weken

Investering

Vanaf 2245,-

all in.jpg

All-in

Let's go all in! Een compleet nieuwe, professionele en herkenbare branding die ook nog eens wordt doorgevoerd in jouw online visitekaartje! Dit pakket is perfect voor ondernemers die een totaalervaring neer willen zetten en bevat een compleet nieuwe huisstijl én een complete, gebruiksvriendelijke website. Check ook eens de branding in a day. Deze is ook te combineren met een website.

Duur project

max. 7-8 weken

Investering

Complete branding + website : 3990,-

Branding in a day + website : 3740,-

(405,- korting)

Heb jij al een mooie basis en ben je op zoek naar een los ontwerp? Bekijk hieronder hoe jij jouw branding compleet kan maken!

Zit hét pakket er voor jou niet bij, of wil je een van bovenstaande pakketten net iets anders indelen? Dat kan, we zijn erg benieuwd naar je ideeën en wensen!

Maak jouw branding compleet

joyce elbers-91.jpg

Instagram plan

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken. Ook voor bedrijven biedt het de kans om meer potentiële klanten te bereiken. Wil jij een professionele uitstraling op Instagram maar wil het maar niet lukken om dit voor elkaar te krijgen? Dit pakket bevat alles om een Instagram pagina te creeëren die niet alleen helemaal past bij jouw bedrijf, maar ook klanten aantrekt en jouw bedrijf succesvol maakt. Zorg voor een professionele en herkenbare feed met een plan op maat!

table stand.jpg

Losse ontwerpen

Heb je al een mooie basis en ben je op zoek naar een los ontwerp? Bij ons kun je ook terecht voor losse ontwerpen zoals illustraties, etiketten, prijskaartjes, visitekaartjes, flyers, cadeaubonnen, bedank kaartjes etc.

Investering

Verschilt per ontwerp (op aanvraag)

Wil jij...

groeien met jouw bedrijf?

uitblinken in jouw vakgebied?

een professionele houding en uitstraling neerzetten?

jouw ideale klant aanspreken?

meer tijd besteden aan dingen die je leuk vindt en echt goed in bent?